Najnovšie recenzie zo sekcie Očné krémy a gély
- pomer cena / kvalita
- ľahká rozotierateľnosť
Spokojnosť
Výborný, kúpila som opakovane...
Nezdá sa mi dobrý viditeľný výsledok po aplikácii.
- krásne hydratuje a vypne pleť
Povzbudzuje oči, používam ho po odlícení, pred očným krémom. Collistar je dobrá značka, má viac viac dobrých vecí - napr. Spray Doposole bi-fase con aloe, škoda že ho nemáte v ponuke.
- jemná k okoliu oči..dedraždi
Zatiaľ skúšam, veľmi dobrá konzistencia, je krémová ale keď ho natriete pod oči alebo okolo úst tak sa hneď vstrebe a neni mastný, mám zmiešanú pleť,ak to pomôže, mám ho pár dni tak výsledky ešte niesu žiadne, ale očné okolie je pekne rozjasnene a hydratovane, nedrolí sa pod makeupom, neštípe pod očami, nemá nejakú vôňu a je to veľmi veľké balenie, stačí úplne malé množstvo produktu a podľa mňa Vám vydrží strašne dlho, pomer cena kvalita zatiaľ super nezabúdajte kontrolovať expiraciu ;)
- Príjemná konzistencia.
- Je málo mastný.
Zvlastna lepkava konzistenci kremu, ak vytlacim male mnozstvo na prst a chcem si rozdelit toto mnozstvo aj na druhy prst, tak sa to taha ako guma. Po pouziti, pokozka okolo oci je pevnejsia ale objavili sa mi kruhy pod ocami. Mne tento krem nevyhovuje.
- velmi dobre sa vstrebava a je dostatocne hydratacny a velmi krasne hydratuje vrasky v okoli oci, aplikator ma velmi milo prekvapil nakolko som nepredpokladala ze sa tam nachadza, tym je jeho aplikacia viac hygienicka a prijemne premasiruje oblast okolo oci
Napriek tomu, ze mam velmi citlivu plet, tento ocny kremik mi nerobi ziadnu negativnu reakciu, ako som zvyknuta pri inych kremoch (zvycajne som mohla pouzivat len gelove ocne kremy). Pekne hydratuje a som s nim velmi spokojna, takze vrelo odporucam.
Molto efficace
Mam moc citlivu plet a tieto vyrobky mi moc sadli. Uz mam aj masticku Vraskozrut a po nej mam plet jemnu a dobre sa citim. Ocne serum pouzivam zatial kratko, vsak som s nim spokojna. Pekne premasti ocne okolie.
Používam zatiaľ krátko, nemôžem hneď posúdiť
Krásne vonia, hydratuje bez pocitu záťaženia
Biofresh Uhorkový očný krém 25 ml
Pridané: 3. októbra 2024
(naposledy upravené 5. októbra 2024)
Zakúpený v JASOMZDRAVIE.SK
Jemný na očné partie,pre mňa super
Funguje spolu s krémom z tej istej rady..
- zosvetľuje tmavé kruhy pod očami
- vystiera jemné vrásky
- príjemný chaldivý účinok
- opuch pod očami klesne
- kruhy pod očami sa vstrebú
- rýchlo sa vstrebáva
- jemná vôňa
- pokožka je po použití jemná
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »