Najnovšie recenzie zo sekcie Očné krémy a gély
- Je dobrý,používam ho 20 rokov
- Výborný krém na očné okolie nedráždi citlivé oči
- Cena primerane kvalite
- Používam niekoľko rokov a som veľmi spokojná, dobre sa rozklepe, jemná vôňa čistotou, určite odporúčam
- Žiadna
Veľké prekvapenie, produkt sa vyrovná svetovým značkám, včetne francúzskym a za oveľa prijateľnejšiu cenu.
- Zatiaľ testujem, ale krém je jemný, hneď sa vsiakne do pokožky
- Skvelý na noc, je škriabu ma oči
- 0
Mám 8x operované očí, pomáha mi to nebudit sa na piesok v očiach cez noc.
Keďže moje alergie sa prejavujú najprv na očiach a potom na celej tvári krém mi nerobí žiadne alergie a používam ho pred nanesením krému denného a nočného.
The texture is really really nice, gentle to the skin. I really like it.
- Ľahký, nedráždi oci, veľké balenie, super cena.
Používam ho dlhodobo. Som spokojná.
- žiadna sláva, trochu lepkavý krém bez žiadnych výnimočných účinkov, viac nekúpim
Vhodný na moju plet
Zatiaľ najlepší očný krém. Neštipe ani, keď sa dostane do oka. Používam aj na vrásky nad hornou perou a vráskami medzi obočím. Som sním roky veľmi spokojná. Ďakujem
Kvalitný produkt.
Ľahká konzistencia, rýchle vstrebanie.
Vyhladzuje.
Maximalna spokojnosť .
Roky používaný gél na citlivé očné okolie.
Jediné negatívum je, že cena je trochu vyššia.
Jemný perfektný krém, nedráždi oči, výborne hydratuje očné okolie.
Všetky objednané produkty používam dlhšie,som spokojná
S touto značkou som veľmi spokojná, odporúčam. Tento očný krém je veľmi dobrý, jemný, pekne vonia, dobre sa nanáša a po niekoľkých použitiach je moje očné okolie jemné. Určite odporúčam.
Nerobí to vôbec nič.
Poradilo mi ho kolegynka pre dcerku ktora mala suche okolie oci kvoli alergii na pele. Krasne sa jej pokozka okolo ociek vyliecila.
Ľahko vstrebateľné , účinné sérum.
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »