Najnovšie recenzie zo sekcie Očné krémy a gély
Účinný produkt a k tomu plus krásne balenie
- vyhovuje mi tak, ako vacsina pletovych kremov Eucerin
- Bez parfumacie
- Ľahký, ľahko vstrebateľný
- Pokožka okolo očí je už na druhý deň krásne hydratovaná, zosvetlená
Najlepší očný krém aký som kedy mala, určite kúpim aj znovu.
- odporúčam
- Prijateľná cena
- Výborný krém! Som rada, že som našla produkt, ktorý nedráždi moju citlivú pokožku.
Prijemny očný krém. Pouzivam kratko takze nejake zlepšenie pleti okolo oci nevidim ,ale uz to ze ma z neho nestipu oci je plus. S tym mam pri inych ocnych kremoch celkom veľký problém. Dalej vyzdihnem velkost tuby,tento krem vam urcite dlho vydrží,nieje v malickej tube ako väčšina očných krémov
- Skúšam, žiadne začervenanie ani nič čo písali. A od začiatku si ho môžem dávať každý deň.
Super gelik pod oči... Moje oči sú ako znovuzrodene..veľká úľava,
Kvalitný a výborný očný krém, pleť pod očami bola po prvom použití jemná, hladká a oddýchnutá. Odporúčam.
- Zatiaľ ho skúšam.
- Viditeľné účinky
Dokonale hydratuje očné okolie, viditeľné účinky už po dvoch týždňoch. Kupujem opakovane.
Jemné sérum, krémovej konzistencie, takmer úplne sa na suchej pokožke vstrebe.
- Odporúčam
- ľahká aplikácia
- stačí maličké množstvo krému
- dlho vydrží
značku Gallineé znám, nyní v zimě mám podrážděné oční okolí a tak jsem spoléhala, že mi to tento krém uklidní a tak se stalo - jsem spokojená (protože např. la roche posey mne zklamalo)
Pouzivam dlhsie a som spokojna, vysledky viditelne, je prijemny na plet.
Krém som zakúpila na základe viacerých odporúčaní. Zatiaľ používam krátko, ale už teraz som spokojná - pokožka je vyživená a hladšia. Krém má príjemnú konzistenciu, nedráždi oči a je bez vône. Určite vyskúšam aj ďalšie produkty tejto značky
The Saem Iceland Hydrating Eye Stick Hydratačná tyčinka s ľadovcovou vodou na pokožku okolo očí 7 g
Pridané: 26. januára 2024
(naposledy upravené 26. januára 2024)
Zakúpený v Ksisters
Krásne vonia, príjemný chladivý efekt + super vyzera
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »