Najnovšie recenzie zo sekcie Očné krémy a gély
Gél je veľmi ukľudňujúci na očné viečka, hlavne pre ľudí, ktorí majú citlivú pokožku a reagujú na alergie. Používam ho na dennej báze.
Som spokojná
Dlhoročné skúsenosti s najlepšou značkou
Nie vždy, ale veľakrát ma štípe na očných viečkach. Asi to závisí od odlíčenia a či je pokožka podráždená. Za tie peniaze som čakala viac.
Som spokojná splnil účel ešte určite objednám.Chladivý efekt bol super a koža ostala krásne jemná.
Používam túto kozmetiku viac ako 20 rokov, prešla som rôznymi produkčnými radami a momentálne mám 50+ a obľúbila som si radu Naturoyal. Očný krém z tejto rady je fantastický, ale ako vždy, my ženy chceme viac a tak som si zakúpila nový produkt - očný krém z rady Natuneo.
Oslovil ma hlavne popisom. Bohužiaľ, zatiaľ nevidím ani jednu vlastnosť z popisu produktu. Výhrady mám ku konzistencii (skôr gél), nevýrazná vôňa, ťažšie sa vstrebáva a teda ani liftingový efekt som si nevšimla.
Záver: vrátim sa k očnému krému Naturoyal, za mňa je to jednička v očných krémoch tejto značky.
skvelý výrobok
- Spĺňa čo garantuje v popise
Kvalitný
- pred jeho používaním som sa ráno budila s veľkou bolesťou očí, rezali ma, pálili, proste fyzická bolesť veľká. Teraz to už zažijem, len ak náhodou večer zaspím skôr, ako si aplikujem túto masť.
Je to dobrá očná masť, je len potrebné sa naučiť, ako ju aplikovať
Vichy Liftactiv Supreme očný krém 15 ml
Pridané: 20. novembra 2024
(naposledy upravené 20. novembra 2024)
Zakúpený v Lékárna Typos
- Příjemná vůně
- 0
Příjemná vůně
Je OK
očný krém je skvelý, používam ho pár dní, som spokojná s jeho konzistenciou, príjemný aj pocitovo a verím, že bude aj účinný - uvidím po dlhšom používaní
Bioderma Sensibio očný gél 15 ml
Pridané: 17. novembra 2024
(naposledy upravené 17. novembra 2024)
Zakúpený v MojaLekáreň.sk
- výborný krémik
Príjemný chladivý krém.
Lepší produkt som nemala. Keďže mám citlivú pokožku na viečkach, neštípe, nie je ťažký, rýchle sa vstrebáva, vypína pokožku, krásna krabička, kúpený viackrát.
Jemný krém, zatiaľ krátko používaný, ale bez problémov.
Ešte som ju nezačala používať, verím, že bude mať priaznivé účinky.
krasne vypne pokozku
Germaine de Capuccini Timexpert SRNS Puffiness and Bags under the Eyes krém proti kruhům a váčkům pod očima 15 ml
....
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »